Termeni si conditii

Preambul

CENTRUL DE MEDITATII AM S.R.L., denumit in continuare Centrul de Meditatii SUPER este o persoana juridica constituita conform legilor in vigoare din Romania, avand sediul social in Bucuresti, Str. Bulevardul Dimitrie Cantemir nr. 11, bloc 8, scara B, parte, apartament 48, Sector 4 si punct de lucru in Str. Bulevardul Dimitrie Cantemir nr. 11, bloc 8,scara B, parter, apartament 48 , Sector 4, Inregistrata la Registrul Comertului de pe langa Tribunalul Bucuresti sub nr. J40/11183/04.07.2017, avand codul unic de identificare 37884828 si reprezentata legal prin dna. Soreanu Anina, actionand in calitate de Administrator.

Urmatorii termeni vor avea semnificatia specificata mai jos:

„Serviciul” inseamna orice serviciu oferit/descris pe Site, si/sau orice modul sau componenta a acestuia;
„Utilizatorul” inseamna in continuare orice persoana care viziteaza sau acceseaza Site-ul, care isi creaza cont pe Site sau care doreste sa utilizeze in orice mod sau utilizeaza efectiv Serviciul.
„Prestatorul” inseamna CENTRUL DE MEDITATII AM S.R.L., denumit in continuare Centrul de meditatii SUPER.

Obiect

Prezentul document continand termenii si conditiile de utilizare ale site-ului www.meditatiisuper.ro (denumit in continuare “Termeni si Conditii”) stabileste care sunt conditiile in care orice persoana poate vizita ori accesa site-ul www.meditatiisuper.ro, ori poate utiliza in orice mod serviciile oferite prin intermediul Site-ului.
Termenii si Conditiile de utilizare a site-ului au ca obiect, pe de o parte, informarea oricarui eventual beneficiar/client despre conditiile si modalitatile in care Prestatorul (denumit in continuare „CENTRUL DE MEDITATII SUPER.” si/sau „Administratorul site-ului”) ofera si presteaza serviciile de meditatii, iar pe de alta parte, stabilirea drepturilor si obligatiilor Partilor in cadrul procesului de prestari servicii.

Neacceptarea acestor Termeni si Conditii ori a oricarei prevederi din acestia, astfel cum acestia sunt formulate în prezentul act, atrage obligatia Utilizatorului de a inceta de indata accesarea Site-ului; accesarea sau vizitarea in continuare a Site-ului, a oricarei pagini din acesta si / sau utilizarea Serviciului, precum si a oricarei componente a acestora constituie o acceptare in intregime si neconditionata a Termenilor si Conditiilor si a oricarei prevederi din acestia.

Prin inregistrare Utilizatorul accepta in intregime si neconditionat prevederile acestor Termeni si Conditii si intelege sa utilizeze Serviciul in stricta conformitate cu acestea. Utilizatorii care isi creaza un cont pe Site, isi vor exprima in prelabil acordul pentru prelucrarea datelor cu caracter personal si inteleg si accepta ca utilizarea contului lor, precum si orice accesare sau vizitare a Site-ului, a oricarei pagini din acesta si / sau utilizarea Serviciului, precum si a oricarei componente a acestora constituie o acceptare in intregime si neconditionata a Termenilor si Conditiilor si a oricarei prevederi din acestea; neacceptarea Termenilor si Conditiilor de catre Utilizatorii mentionati mai sus atrage obligatia acestora de a inceta de indata accesarea Site-ului.

Modificarea Termenilor si Conditiilor

Centrul de Meditatii SUPER isi rezerva dreptul de a modifica conditiile de utilizare si celelalte reguli care apar pe site prin propria vointa. Continuarea utilizarii site-ului sau a oricarui material oferit prin intermediul acestuia, dupa ce astfel de notificari au fost publicate, constituie acceptul dumneavoastra privind aceste modificari.

Utilizarea site-ului va fi supusa celei mai noi versiuni a termenilor si conditiilor de utilizare, publicate pe site-ul nostru, la momentul la care utilizarea are loc. Este obligatia dumneavoastra de a verifica periodic conditiile de utilizare a site-ului.

Obligatiile vizitatorilor

Utilizand acest site, sunteti de acord sa:

 • oferiti informatii cu acuratete, actuale si complete despre dumneavoasta;
 • sa nu deranjati alti utilizatori ai site-ului sau ai unor site-uri afiliate sau de legatura;
 • sa nu incarcati, publicati sau sa transmiteti in oricare alt mod prin intermediul site-ului virusi sau alte fisiere disruptive sau distructive;
 • sa nu intrerupeti sau sa interferati cu securitatea site-ului, sau sa cauzati pagube in orice alt mod acesteia, sau materialelor, resurselor sistemului, parolelor, sau retelelor conectate sau accesibile prin
 • intermediul site-ului sau alte site-uri afiliate sau legate.

Drepturile asupra continutului Site-ului

Continutul si elementele de grafica ale Site-ului, inclusiv dar fara a se limita la acestea, intreg continutul in format text si orice alt material, transmis sub orice forma de si catre Utilizatori (prin vizualizare directa pe Site, prin newslettere sau prin orice alte materiale legate direct sau indirect de Site) apartin Administratorului Site-ului si partenerilor sai (dupa caz) si reprezinta continutul Site-ului. Prin derogare de la prevederea precedenta nu apartin Administratorului Site-ului sau partenerilor sai acele materiale pentru care pe Site s-a indicat un alt titular de drepturi, ori un alt detinator sau o alta sursa, informatiile furnizate de Utilizatori, sau opiniile si / sau comentariile de orice fel exprimate de Utilizatorii Site-ului fata de materialele de orice fel postate pe Site sau fata de Continutul Site-ului in general. Utilizatorul se obliga sa respecte toate drepturile de autor si orice alte drepturi de proprietate intelectuala pe care Administratorul Site-ului si partenerii sai le detin asupra / in legatura cu Site-ul, continutul acestuia, Serviciul, orice modul sau componenta a acestora sau in legatura cu utilizarea acestora.

Raspunderea

Sunteti in intregime responsabili pentru toate actiunile pe care le intreprindeti pe acest site. Acest site este oferit pentru utilizarea dumneavoasta personala. Nu aveti dreptul sa distribuiti, sa faceti schimb, sa modificati, sa vindeti sau sa transmiteti nimic din ceea ce copiati de pe acest site, incluzand, dar nu limitat, la orice imagine, text, audio sau video, pentru realizarea oricarei afaceri sau scop comercial ori public. Atat timp cat sunteti de acord cu acesti temeni de utilizare, Centrul de Meditatii SUPER va ofera un drept neexclusiv, netransmisibil si limitat de accesare si de utilizare a acestuit site. Sunteti de acord de asemenea sa nu intrerupeti sau sa incercati sa intrerupeti functionarea acestui site in orice fel.

Legatura cu alte site-uri

Utilizatorii inteleg si accepta ca Site-ul poate contine legaturi sau trimiteri catre alte site-uri de internet, inclusiv site-urile furnizorilor de produse si / sau servicii catre care trimit bannerele publicitare postate pe Site ori microsite-uri publicitare, site-uri personale (bloguri), dar fara a se limita la acestea, care sunt considerate de Administratorul Site-ului utile in legatura cu Continutul Site-ului, dar care nu se afla sub controlul sau indrumarea sa.

Administratorul Site-ului este absolvit de orice raspundere in ceea ce priveste continutul sau opiniile exprimate pe toate site-urile de internet mai sus mentionate, precum si corectitudinea si exactitatea acestora, iar Utilizatorii inteleg si accepta ca aceste site-uri de internet nu sunt monitorizate, controlate sau verificate in orice mod de catre Administratorul Site-ului. In momentul in care Utilizatorii acceseaza aceste site-uri de internet, ei o fac pe riscul lor, cunoscand ca utilizarea serviciilor oferite de aceste site-uri este supusa conditiilor stabilite de administratorii acestor site-uri.

Colectarea si prelucrarea datelor cu caracter personal

Atunci cand doriti sa apelati la serviciile noastre, va vom solicita informatii care va identifica personal sau care ne ofera posibilitatea de a va contacta. Aceste informatii sunt utilizate pentru intocmirea celei mai potrivite oferte pentru dumneavoastra.
Centrul de Meditatii SUPER nu va vinde, inchiria sau schimba bazele de date pe care le detine.

Folosim datele dumneavoasta personale in urmatoarele scopuri:

 • pentru a va putea trimite cea mai potrivita oferta, in functie de necesitatile dumneavoastra;
 • pentru a va tine la curent cu activitatile desfasurate de Centrul de Meditatii SUPER;
 • pentru a ne ajuta sa imbunatatim site-ul conform cererilor dumneavoasta.

! DATELE CURSANTILOR SI PARINTILOR

Informatiile despre cursanti si parinti vor fi folosite numai de Centrul de Meditatii SUPER cu scopul de a ii informa pe acestia despre activitatea desfasurata in cadrul centrului si pentru trimiterea corespondentei. Prin completarea oricarui formular de pe acest site, dumneavoastra consimtiti sa va introducem in baza noastra de date.

! PROTECTIA DATELOR MINORILOR

Acest site are ca principal scop informarea potentialilor clienti, a cursantilor si a parintilor. Pentru a realiza acest lucru, Centrul de Meditatii SUPER poate publica materiale foto si video ale copiilor care participa la activitatile centrului, ins anumai cu acordul parintilor acestora, exprimat in prealabil si in mod expres. Centrul de Meditatii SUPER nu va publica niciodata informatii care sa duca la localizarea copilului de catre persoane din afara centrului.

Securitatea datelor personale

Centrul de Meditatii SUPER se angajeaza sa protejeze securitatea datelor dumneavoasta personale. Folosim o varietate de metode si tehnologii pentru protejarea datelor personale de accesul, utilizarea sau divulgarea neautorizata.

Drepturile dumneavoastra

In conformitate cu prevederile legale in materie de protectie a datelor cu caracter personal, aveti urmatoarele drepturi:

 • dreptul la informare;
 • dreptul de acces la date cu caracter personal;
 • dreptul de interventie asupra datelor cu caracter personal;
 • dreptul de opozitie;
 • dreptul la portabilitatea datelor;
 • dreptul de stergerea datelor;
 • dreptul de a va adresa justitiei.

Daca doriti ca datele dumneavoastra personale sa fie actualizate sau scoase din baza de date, ne puteti notifica oricand acest lucru la urmatoarea adresa: Centrul de Meditatii SUPER, Bucuresti, bd. Gheorhe Sincai nr. 9A, bl. 3A, sc. 1, et. 7, ap. 19, Sector 4 sau la adresa de emailcentruldemeditatiisuper@gmail.com

Litigii

Drepturile si obligatiile Utilizatorilor si ale Administratorului Site-ului, prevazute de Termeni si Conditii, precum si toate efectele juridice pe care le produc Termenii si Conditiile vor fi interpretate si guvernate in conformitate cu legea romana in vigoare. Orice litigiu nascut din sau in legatura cu Termenii si Conditiile va fi solutionat pe cale amiabila. In caz de imposibilitate de a ajunge la un acord, litigiul va fi solutionat de catre instanta judecatoreasca romana competenta aflata in raza teritoriala a municipiului Bucuresti.