Politica de confidențialitate

Colectarea si prelucrarea datelor cu caracter personal

Atunci cand doriti sa apelati la serviciile noastre, va vom solicita informatii care va identifica personal sau care ne ofera posibilitatea de a va contacta. Aceste informatii sunt utilizate pentru intocmirea celei mai potrivite oferte pentru dumneavoastra.
Centrul de Meditatii SUPER nu va vinde, inchiria sau schimba bazele de date pe care le detine.

Folosim datele dumneavoasta personale in urmatoarele scopuri:

  • pentru a va putea trimite cea mai potrivita oferta, in functie de necesitatile dumneavoastra;
  • pentru a va tine la curent cu activitatile desfasurate de Centrul de Meditatii SUPER;
  • pentru a ne ajuta sa imbunatatim site-ul conform cererilor dumneavoasta.

! DATELE CURSANTILOR SI PARINTILOR

Informatiile despre cursanti si parinti vor fi folosite numai de Centrul de Meditatii SUPER cu scopul de a ii informa pe acestia despre activitatea desfasurata in cadrul centrului si pentru trimiterea corespondentei. Prin completarea oricarui formular de pe acest site, dumneavoastra consimtiti sa va introducem in baza noastra de date.

! PROTECTIA DATELOR MINORILOR

Acest site are ca principal scop informarea potentialilor clienti, a cursantilor si a parintilor. Pentru a realiza acest lucru, Centrul de Meditatii SUPER poate publica materiale foto si video ale copiilor care participa la activitatile centrului, ins anumai cu acordul parintilor acestora, exprimat in prealabil si in mod expres. Centrul de Meditatii SUPER nu va publica niciodata informatii care sa duca la localizarea copilului de catre persoane din afara centrului.

Securitatea datelor personale

Centrul de Meditatii SUPER se angajeaza sa protejeze securitatea datelor dumneavoasta personale. Folosim o varietate de metode si tehnologii pentru protejarea datelor personale de accesul, utilizarea sau divulgarea neautorizata.

Drepturile dumneavoastra

In conformitate cu prevederile legale in materie de protectie a datelor cu caracter personal, aveti urmatoarele drepturi:

  • dreptul la informare;
  • dreptul de acces la date cu caracter personal;
  • dreptul de interventie asupra datelor cu caracter personal;
  • dreptul de opozitie;
  • dreptul la portabilitatea datelor;
  • dreptul de stergerea datelor;
  • dreptul de a va adresa justitiei.

Daca doriti ca datele dumneavoastra personale sa fie actualizate sau scoase din baza de date, ne puteti notifica oricand acest lucru la urmatoarea adresa: Centrul de Meditatii SUPER, Bucuresti, bd. Gheorhe Sincai nr. 9A, bl. 3A, sc. 1, et. 7, ap. 19, Sector 4 sau la adresa de emailcentruldemeditatiisuper@gmail.com