Despre noi

Echipa SUPER este formată din profesori care împărtășesc valorile Centrului.

Echipa SUPER este formată din profesori care împărtășesc valorile Centrului:

  • Seriozitate: profesori autentici care lucrează cu conștiinciozitate;
  • Unicitate: metodele de predare sunt diferite pentru a răspunde nevoilor specifice fiecărui elev;
  • Perseverență: profesorul este motivat să explice ori de cate ori este nevoie pentru ca elevul să înțeleagă;
  • Eficiență: centrul a dezvoltat o platformă online de e-learning ( pentru accesare click aici) prin intermediul careia poti vizualiza feedback-ul din partea profesorilor, poti da feedback la rândul tău (ca parinte), poți vizualiza cursurile sau temele primite de la profesor. Aici ne-am gandit la posibilitatea de a ajuta copiii care nu se pot deplasa din diferite motive și oferim meditații online.
  • Rezultate: rezultatele obținute (aici nu ne referim doar la note mari, ci la o mai bună comunicare, organizare și învățare a elevului) ne oferă validarea că ceea ce facem noi este bine.

Centrul nostru s-a nascut din pasiune. Pasiunea cui?

A mea, Amina, o persoană plină de optimism, dornică sa ajut cât mai mulți copii să învețe, să se dezvolte și să-și găsească drumul în viață. Pasiunea mea a început la 7 ani când mă jucam ore întregi ca doamna învățătoare. Pe parcurs am întalnit profesori exceptionali care m-au introdus în lumea matematicii. În liceu consider că am făcut prima „meditație”: colega mea de bancă îmi cerea să-i explic exercițiile pe care nu le întelegea la clasă. Vorbele ei erau: „Ar trebui sa fii tu profesor la clasa si as intelege tot”. Am aplicat la Facultatea de Matematica și Informatică din cadrul Universității din București și în timpul masterului, am început să lucrez la un centru de meditații unde, cu multă rabdare și atenție la stilul lor de învățare, am îndrumat copiii către rezultate excelente. Dar, cu timpul, mi-am dorit mai mult! Mi-am dorit să continui să lucrez cu copiii într-un mediu gândit de mine, adaptat la nevoile copilului, cu profesori care dau dovadă de seriozitate, ce aplică metode diferite pentru fiecare elev deoarece el este unic. Îmi doresc o echipă perseverentă și eficientă care crede în rezultate.

Și a unei mame care înțelege nevoile copiilor mai mult decât orice profesor. Ea vine cu aceleași valori și dorința de a oferi ce e mai bun copiilor în materie de meditații, consiliere și dezvoltare personală. Este o persoană mereu cu zambetul pe buze și dornică să ajute copiii.

Amandouă considerăm că timpul petrecut alături de copii nu este niciodată timp pierdut.