Despre

Oferim cele mai distractive și eficiente meditații. Cursurile noastre sunt concepute pentru a oferi studenților noștri cunoștințe, abilități și încredere pentru a prospera într-o lume nouă.

Rezultatele noastre până în prezent:

0
Rată de promovabilitate
0
Studenti
0
Profesori

Echipa SUPER este formată din profesori care împărtășesc valorile Centrului:

  • Seriozitate:
  • profesori autentici care lucrează cu conștiinciozitate;
  • Unicitate: metodele de predare sunt diferite pentru a răspunde nevoilor specifice fiecărui elev;
  • Perseverență: profesorul este motivat să explice ori de cate ori este nevoie pentru ca elevul să înțeleagă;
  • Eficiență: centrul a dezvoltat o platformă online de e-learning prin intermediul căreia poti vizualiza feedback-ul din partea profesorilor, poti da feedback la rândul tău (ca parinte), poți vizualiza cursurile sau temele primite de la profesor. Aici ne-am gandit la posibilitatea de a ajuta copiii care nu se pot deplasa din diferite motive și oferim meditații online.
  • Rezultate: rezultatele obținute (aici nu ne referim doar la note mari, ci la o mai bună comunicare, organizare și învățare a elevului) ne oferă validarea că ceea ce facem noi este bine.

Centrul nostru s-a nascut din pasiune. 

Centrul nostru s-a născut din pasiunea unui om de a ajuta copiii și a face o schimbare în sistemul educațional. Aceasta pasiune a crescut  treptat și a început să inspire din ce în ce mai mulți oameni. Ne-am dorit  să lucrăm cu copiii într-un mediu gândit de noi, adaptat la nevoile copilului, cu profesori care dau dovadă de seriozitate, ce aplică metode diferite pentru fiecare elev deoarece el este unic. Suntem o echipă tânară, cu mult entuziasm și o dorință comună, aceea de a avea un impact pozitiv asupra copiilor. Ca acest proces să funcționeze avem totuși nevoie de părinți care înteleg nevoile copilului mai mult decât orice profesor. Avem nevoie de parinți care cred în valorile centrului și își doresc să le ofere copiilor ce e mai bun în materie de meditații, consiliere și dezvoltare personală.

Testimoniale

Ana
Read More
Meditatiile de la centru Super m-au ajutat sa fiu increzatoare ca totul se poate invata si astfel am reusit sa trec toate examenele fara dificultati.
Andrei
Read More
Am facut pregatire la centru pentru Olimpiada de matematica si pot sa zic doar un cuvant SUPER!
Maria
Read More
Orele de meditație se desfasoară într-un mod plăcut și chiar înțelegi explicațiile! Recomand, o persoană incredibilă.
Andreea
Read More
Am învățat matematică ușor, într-o maniera foarte plăcută și distractivă. Recomand cu toată încrederea! Profesoară implicată și foarte bine pregătită.
Mihai
Read More
În primul rând, mulțumesc pentru implicare.Țin să spun că ești o profesoară super, știi să explici și cum să ajuți elevul să-și dea seama de metodele de rezolvare. Fară tine nu reușeam să iau restanța la matematică.
Alina
Read More
Orele de meditație se desfasoară într-un mod plăcut și chiar înțelegi explicațiile! Recomand, o persoană incredibilă.
Previous
Next