Cursuri de conversație în limba engleză

english

De-a lungul anilor noștri de activitate în domeniul educației, am conștientizat importanța incontestabilă a elementului conversațional în cadrul cursurilor de limbi străine. Bineînțeles, limba engleză nu constituie o excepție de la această regulă, motiv pentru care ne dorim să implementăm astfel de cursuri speciale, începând de vara anului acestuia.

Cursurile se vor desfășura în grupe de până la 5 persoane și vor avea o durată aproximativă de o oră. Se vor purta dialoguri între partenerii de conversație de un nivel apropiat pe diverse teme de actualitate, dar și monologuri. Pentru a încuraja vorbirea liberă, eventualele greșeli de exprimare sau gramatică nu vor fi corectate exact în momentul respectiv, nedorindu-ne să îi facem pe cursanți să își piardă fluiditatea ideilor, ci vor fi semnalate la final. Cu această ocazie, vor putea fi oferite materiale și (re)explicate reguli de gramatică.

Beneficiile participări la astfel de cursuri sunt evidente. În mod special, adulții au o nevoie mai mare de încurajarea vorbirii într-o limbă străină și de a scăpa de emoțiile de rigoare. Cursurile vor avea loc în sistem online/hibrid/fizic, în funcție de nevoile și disponibilitatea cursanților și se vor desfășura într-o atmosferă relaxată, iar durata relativ mică a acestora, cât și posibilitatea de a participa la un număr mai mare de cursuri pe săptămână permite exersarea constantă a limbii engleze și, implicit, perfecționarea acesteia.

Vă așteptăm în număr cât mai mare!

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest